Blogi

Lokakuu lähestyy :)

Ruska on parhaimmillaan ja syksy käynnistyy mahtavan lämpimänä. MyTraining Studio ja Fysio MU Malmi ovat myös vauhdikkaasti syksyn menossa mukana ja lokakuulle onkin paljon tapahtumia tiedossa!

UUSI REFORMER 90MIN EXTRA TUNTI STARTTAA
1.10. starttaa studion uusi 90min extra pitkä Reformer tunti, jonka aikana keretään käydä rauhassa lävitse lähestulkoon koko Reformer sarjaa lävitse! Ylipitkän tunnin lisämaksu sarjakäyntiin on 6eur. Tunti järjestetään parittomien viikkojen lauantaisin klo 10.

Tule mukaan aloittamaan viikonloppu mahtavissa merkeissä kanssamme!

I LOVE ME MESSUT LÄHESTYVÄT
MyTraining Studio on tänä vuonna mukana Messukeskuksen i Love Me messuilla omalla osastolla. Osastollamme on tiedossa hyvänolon hierontaa, laiteharjoittelun maistiaisia ja Mikko pitää perjantaina ja sunnuntaina Joogamaistiaislavalla mattotunnit, joille osallistuminen on ilmaista! Löydät meidät osastolta 6r73. Tule poikkeamaan.

Arvomme kaikkien asiakkaidemme kesken kaksi sisäänpääsylippua 10.10.2016. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti!

HIERONNALLA HYVÄÄ OLOA!
Koska hemmottelit itseäsi viimeksi hieronnalla? Tiesithän, että Malmilla Mia ja Haagassa Jani auttavat purkamaan lihasjumit ja -kireydet alta aika yksikön. Tule myös kokeilemaan hemmottelevaa Hot Stone hierontaa. Kuumien kivien lämpö tuntuu ihanalta näin viilenevän syksyn aikana.

FYSIO MU MALMI JA MYTRAINING STUDIO PALVELEVAT
Olethan tutustunut jo näppärään nettiajanvarauksessamme, joka on käytössä 24 tuntia
vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Nettiajanvarauksen löydät
osoitteista:

Ajanvaraus

Aikataulu

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA!

Toivotamme kaikille asiakkaille oikein hyvää alkavaa syksyä ja nähdään pian!

Kommentoi