Tiimi

Pilates ja MyTraining Studio

Joseph Pilates kehitti kehonhallintamenetelmänsä 1900-luvun alussa ja yli sadan vuoden ajan Pilates on vahvistanut ihmisten ryhtiä sekä kehonhallintaa. Haastamalla omaa kehoa ja antamalla liikkeen tapahtua luonnollisesti Joe löysi uudenlaisen elämän itselleen ja tämä perintö on jäänyt elämään hänen jälkeensäkin. Pilates on liikuntamuoto, jonka tavoitteena on tasapainoinen ja toimiva keho.

 

Studiomme on klassinen Pilates studio, toisin sanoen opetamme Joen alkuperäisten liikesarjojen mukaan klassisilla siirtymillä liikkeistä toiseen unohtamatta Pilateksen perusperiaatteita. PeakPilateksen 5-Part Formula for Success takaa jokaisen oppilaamme onnistumisen ja kehittymisen tunneillamme. Studiomme toimii samalla kansainvälisenä koulutuskeskuksena ja tuntejamme on aika ajoin seuraamassa tulevat PeakPilates opettajat.

MyTraining Studion tiimi

Mikko

 

Fysio MU:n ja MyTraining Studion on perustanut helsinkiläinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen.

 

”Kuusitoista vuotta tällä alalla on vakuuttanut, että olen löytänyt kutsumukseni. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti ja terveystieteiden kandidaatti. Matkan varrella olen päässyt osaksi Fitness Academy of Finlandin (FAF) kouluttajatiimiä ja sen myötä kouluttamaan uusia, innostuneita liikunta-alan ammattilaisia. Pilates-taustani tulee Englannista ja Yhdysvalloista kansainvälisestä PeakPilates perheestä. Klassinen Pilatesmaailma on vienyt minut mukanani ja järjestelmän nerokkuutta voi vain ihailla! Olen PeakPilateksen Skandinavian ensimmäinen kouluttaja. Koulutan PeakPilateksen klassisen puolen koulutuksia sekä kuntokeskuksiin soveltuvaa MVe Pilates tuoteperhettä.”

 

Fysio MU:n ja MyTraining Studion toimintaperiaate on yksinkertainen ja kuvastaa perustajansa arvoja: On nautinto päästä kokoilemaan asiakkaiden kanssa uusia asioita. Parasta onnistumista on se, kun asiakas ylittää omat rajansa. Pitkäjänteisellä työllä noustaan uudelle tasolle ja opitaan uusia taitoja. Opetan mielelläni myös saksaksi ja englanniksi.

Ida

 

”Olen entinen terveyslehden päätoimittaja ja nykyinen pilatesohjaaja, jolla on yli kymmenen vuoden omakohtainen kokemus pilateksesta, joogasta ja erilaisista kehonhallintamenetelmistä. Olen havainnut pilateksen hyödyt kaikessa tekemisessäni, etenkin aktiivisessa paritanssiharrastuksessani. Pilateksen loogisuus, tarkkuus ja selkeä toimivuus vetoavat minuun.”

 

”Teen pääasiassa yksilöopetuksia ja pienryhmäharjoittelua. ”Kohderyhmääni” kuuluvat kaikki: kaikenikäiset ja –kokoiset miehet ja naiset. Opettajana olen napakka, mutta helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen. Nautin siitä, kun näen asiakkaiden tekevän uusia oivalluksia ja kehittyvän. Pilates paljastaa kehon heikkoudet, joiden havaitseminen voi olla hieman tuskallistakin. Siksi minulle on tärkeää, että tunneillani on rento tunnelma ja jokainen työskentelee parhaansa mukaan oman kehonsa kanssa.. ”

Jani

 

Olen toiminut terveydenhuoltoalalla lähes 20 vuotta ja koulutukseltani olen kuntohoitaja, klassisen ja urheiluhierojan ammattitutkinnon omaava ammattilainen. Hoitajana olen tiukka mutta reilu, osaan kuunnella ihmistä ja sen mukaan toimitaan. Eräs suurin vahvuuteni on kädentaidot, joita hyvä hieroja ehdottomasti tarvitsee. Urheilu ja huumori on osa elämääni, joten ymmärrän hyvin urheilijoiden ja aktiiviliikkujien arkipäivää. Olen myös Judoka ja kilpaillut paralympialaisissa mitalisijoille asti.

Harvoin hoidoissani mökötetään, päinvastoin! Ihminen on keskiössä ja aivan varmasti löydämme yhteistyöllä sopivan ratkaisun moneen haasteeseen.