Tunnit

 

Intro tuntimme

Intro-tuntimme ovat tarkoitettu ensikertalaisille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeilleet Pilatesta tai viime kerrasta on pidempi aika. Tunnin tempo on rauhallisempi ja opettajamme käy laitetuntien alussa läpi laitteen säädöt.

Opit Into-tunneillamme klassisen Pilateksen liikejärjestyksen sekä siirtymät liikkeiden välillä. Opit aktivoimaan oman keskivartalosi Powerhousen ja tiedät miten sitä hyödynnetään Pilatesliikkeissä

 

Perustason tuntimme

Perustunneillamme jatkamme klassisia liikesarjoja lisäämällä liikkeitä. Pyrimme löytämään liikkeiden alkuperäisen temmon ja ylläpitämään tämän koko liikesarjan läpi. Tunti on vauhdikkaampi ja pääset kokemaan klassiselle Pilatekselle tyypillisen flown. Perustason tunneillamme liikumme täysillä toistoilla ja syvennämme työtä eteenpäin. Perustason tunneille on mahdollista osallistua kun on käynyt kuudella kyseisen laitteen introtunnilla.

Keskitason tunnit

Keskitason tunneille osallistumisen edellytyksenä on Perustason liikesarjan osaaminen ja muistaminen. Keskitason tunneillamme liikesarjaan lisätään liikkeitä sekä haastetaan jo aiemmin opittuja liikkeitä. Keskitason tunnilla liikkeiden rytmit ja suoritustempo pysyvät edelleen mukana eikä hikoilua voi välttää.

Erikoistunnit

Erikoistuntejamme ovat Reformer 90min, Hyppy Interval ja Pilates Circuit tuntimme.
 
Reformer 90min

Lauantaisin pidettävä Reformer 90min tunti on pidempi Reformer tunti, jolla harjoitellaan oman osaamisen mukaan lähes koko alkuperäistä Reformer liikesarjaa. 90 minuutin tunti mahdollistaa pidemmän kestävyysharjoittelun sekä haastaa kehoa juuri sopivasti viikonloppua varten.

 
Hyppy Interval

Kevään 2017 uusin tuntimme on Hyppy Interval tunti, jossa yhdistyy Reformer hyppylauta harjoittelu sekä klassinen mattosarja. Intervallimaisena tuntina osiot vuorottelevat ja tältä tunnilta ei hiki ja vauhti lopu.
 

Pilates Circuit

Circuit tuntimme on yksilöllinen harjoittelutunti, jossa jokainen harjoittelee oman ohjelmansa kanssa ja opettajamme auttavat ja korjaavat liikkeiden suorituksia. Jokaisella osallistujalla on yksilöllinen ohjelma, jossa harjoitellaan usealla eri pilateslaitteella.