Blogi

kesä lähestyy

Toukokuu on vierähtänyt jo puoliväliin ja kesä senkun lähestyy. Tiesithän, että sekä Fysio MU Malmi että MyTraining Studio Haaga ovat avoinna koko kesän. Heinäkuussa aukioloajoissa on pienoisia rajoituksia, mutta muuten olemme paikalla normaalisti.

MALMIN UIMAHALLIN KIINNIOLO AIHEUTTAA MUUTOKSIA SISÄÄNPÄÄSYSSÄ

Malmin uimahalli on remontin takia suljettuna 11.6.-26.6.2016 välisen ajan, jona aikana sisäänkäynti Fysio MU Malmin tiloihin tapahtuu hallin pääsisäänkäynnin oikealla puolella olevasta sivusisäänkäynnistä. Soittokello siirretään hallin puolesta kyseiseen oveen. Tullessasi Malmin toimipisteeseemme soitathan ovikelloa ja päästämme sinut sisälle tiloihimme odottamaan.

MYTRAINING STUDION KESÄTUNTIAIKATAULU ILMESTYNYT

Meiltä on kyselty paljon mitä tunteja kesällä pidetään ja kesäaikataulu on nyt julkaistu verkkosivuillamme osoitteessa https://mytraining.fi/aikataulu. Lukujärjestys on voimassa 27.6.-04.09.2016 välisen ajan.

UUTUUS KESÄKORTTI PILATEKSEEN

Kesäaikataulun yhteydessä lanseeraamme myös uuden Kesäkortin pilatestunneillemme. Kesän sarjakortit ovat voimassa 20.06.-04.09.2016 välisen ajan ja niillä voi varata paikan normaalisti kaikille tunneille 20.06.-04.09.2016 välisenä aikana. Voimassaolevia normaaleja sarjakortteja voi käyttää myös kesän ajan.

Kesäkorttien hinnat:

5x laitePilates sarjakortti 99€ (normaalihinta 119€)
10x laitePilates sarjakortti 179€ (normaalihinta 225€)

Kesäkortin voi ostaa studion vastaanotosta tai verkkokaupasta https://mytraining.fi/store

SYKSY SUUNNITTEILLA

Suunnittelemme kuumeisesti syksyn aikatauluja sekä Malmille että Haagaan. Jos sinulla on toive tuntityypistä ja kellonajasta niin laitahan viestiä meille

Toivotamme kaikille asiakkaille oikein hyvää loppukevättä ja nähdään pian!

Kommentoi